Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг вече търси начин да напусне

...
Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг вече търси начин да напусне
Коментари Харесай

Обамеянг поема към МЛС?

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг към този момент търси метод да напусне клуба. Интерес към него през януари имаше от Испания и Италия, само че до трансфер не се стигна, защото той към този момент е играл за два тима през този сезон - Барселона и Челси - и няма право да играе за трети. Сега обаче пред него се отваря опция да поеме към Съединени американски щати и да се причисли към Лос Анджелис ФК, като сходен трансфер е вероятен, стига и самият състезател да е склонен, написа " Лондон Ивнинг Стандард ".

Преминаване в тим от Съединени американски щати е допустимо за Обамеянг поради фактът, че там новият сезон стартира през февруари. Освен това трансферният прозорец в страната е отворен до 24 април. Габонецът обаче не е уверен, че това ще бъде вярната крачка за продължение на кариерата му.

От друга страна обаче нападателят рискува да прекара пролетния полусезон на пейката в Челси. Очаква се той да получава много малко шансове за изява, изключително след огромната зимна селекция в клуба. Ясен знак за това бе и изваждането му от състава за елиминациите в Шампионската лига.

В Лос Анджелис са набелязали Обамеянг за заместител на Гарет Бейл, който изненадващо реши да постави завършек на кариерата си. Американците занапред обаче ще би трябвало да намерят метод да убедят футболиста да одобри тяхното предложение.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР