Нападателят на бразилския национален отбор Родриго заяви, че селесао не

...
Нападателят на бразилския национален отбор Родриго заяви, че селесао не
Коментари Харесай

Родриго: Имаме качества за титла, но не сме фаворити

Нападателят на бразилския народен тим Родриго съобщи, че " селесао " не може да се счита за любимец за международната купа поради петте си извоювани трофея досега. Футболистът на Реал Мадрид е на мнение, че той и неговите съотборници имат всички качества, с цел да завоюват Мондиал 2022.

" Не сме огромният любимец поради петте звезди над емблемата на нашите екипи. Ние несъмнено сме измежду най-силните, това е 100 % несъмнено. Има и други извънредно мощни отбори. На едно Световно състезание не може да има единствено един главен любимец. Става дума за група от сформира. Сигурни сме, че притежаваме качествата, с цел да спечелим купата ", разяснява Родриго пред мадридския състезателен вестник Марка. 

Той дефинира Аржентина за съществена опасност за " селесао ".    

" Винаги е мъчно на всяко Световно състезание. Аржентина е много рисков тим, това се видя, когато завоюваха Копа Америка ", сподели още нападателят на Реал Мадрид.

Бразилия играе против Сърбия на 24 ноември в първата си среща на Мондиал 2022 в Катар. Останалите противници на тима от Южна Америка са Камерун и Швейцария.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР