Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане окуражи футболистите от националния отбор

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане окуражи футболистите от националния отбор
Коментари Харесай

Мане надъха националите на Сенегал: Сигурен съм, че ще надскочим себе си

Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане окуражи футболистите от националния тим на Сенегал преди днешния мач за Нидерландия, който ще бъде първи и за двата тима на Световното състезание в Катар.

Мане, който е един от огромните звезди освен на африканския, само че и на международния футбол, няма да може да играе, защото получи травма при започване на месеца в мач на Байерн. Загубата му бе избрана като сериозен удар по упоритостите на " лъвовете от Теранга " за положително показване, само че той счита, че съотборниците му могат да покажат, че имат остри нокти.

" Този понеделник нашата скъпа страна стартира присъединяване си на Световното състезание в Катар. Сигурен съм, че " лъвовете " ще надскочат себе си и ще подходят към всеки мач като към край. Уверен съм, че сенегалците ще се съберат пред дребния екран, с цел да поддържат и окуражат нашия героичен народен тим ", написа Мане в профила си в “Инстаграм ”.

" Като всеки последовател на " лъвовете " аз съм убеден, че моите съотборници ще се борят като един, както вършат нормално, с цел да защитят достойнството на нашия благ Сенегал. Да живее Сенегал, давайте " лъвове "! ", написа още първият подгласник на Карим Бензема в гласуването за " Златната топка " тази година.

Преди тъкмо 20 години, през 2002-ра, Сенегал доближи до четвъртфиналите на Световното състезание в Япония и Южна Корея, което и до през днешния ден е изравнено най-хубаво достижение за африкански тим на международни шампионати. Според мнозина експерти актуалните първенци на Африка и сега имат най-големи шансове за положително показване измежду всички пет представителя на " черния континент ".

В средата на предходната седмица Мане претърпя интервенция на пищялната кост на десния крайник и се чака да се възвръща в продължение на няколко месеца.

" Благодаря на всички за поддръжката. За благополучие, интервенцията мина добре. Искам да употребявам опцията да изкажа признателност към всички ви ", обърна се сенегалският футболист към почитателите си.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР