Нападателят и капитан на Етър Иван Стоянов бе награден като

...
Нападателят и капитан на Етър Иван Стоянов бе награден като
Коментари Харесай

Капитанът на Етър Иван Стоянов е Играч №1 на XXII кръг

Нападателят и капитан на Етър Иван Стоянов бе награден като Играч на 22-ри кръг в efbet Лига в анкетата на Пресклуб „ България ". Ветеранът получи 6 гласа за гола си, с който Етър приключи 1:1 с първенеца и водач Лудогорец, като изпревари с 1 избор Матиас Курьор (Черно море) и с 2 Емил Стоев (Славия).
„ Вървим във възходяща линия “, разяснява играчът равенството с 8-кратните първенци, като посочи и опита на треньора на " виолетовите " Петко Петков, който е някогашен помощник-треньор на Лудогорец. " Изградихме добър колектив, макар напускането на много основни футболисти през зимата. За мача с Витоша се очакваше да е много сложен. За тях беше на " живот и гибел ", само че също и за нас. Имахме шанс да отбележим 3 гола в първите минути и по-късно бе по-лесно ", сподели Стоянов.
" Вижда се изключително от последните два мача, че сме добър колектив и играем като едно цяло. Целите ни са да се задържим в лигата. Стараем се да взимаме всеки идващ мач и да радваме почитателите ни. От водещите тимове единствено Лудогорец надгражда ", счита ветеранът, който през 2011 - 2013 година игра в Разград.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР