Нападателят Ерлинг Холанд е информирал Борусия Дортмунд, че ще напусне

...
Нападателят Ерлинг Холанд е информирал Борусия Дортмунд, че ще напусне
Коментари Харесай

Манчестър Сити привлича Холанд за 75 млн. евро

Нападателят Ерлинг Холанд е уведомил Борусия Дортмунд, че ще напусне клуба от Бундеслигата в края на сезона, с цел да се причисли към първенеца на Висшата лига по футбол Манчестър Сити.

Телевизия " Скай " и порталът " Атлетик " оповестиха, че шефът на Сити - Феран Сориано, е уведомил основния изпълнителен шеф на Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке, че ще задействат уговорка за освобождение от 75 милиона евро (78,9 милиона долара) в контракта на Холанд.

Според белгийския вестник " Nieuwsblad ", Холанд е минал медицински проби в болничното заведение " Еразъм " в Брюксел в понеделник. Дортмунд сподели, че на играча е позволено да има почивен ден, с цел да " се погрижи за персоналните си въпроси ".

Според обявата, личният състав на болничното заведение " Еразъм " е бил сюрпризиран, че един от най-разпознаваемите футболисти в света ненадейно е там. Съобщава се, че Холанд е решил да отиде в Брюксел, с цел да могат тестванията да се проведат без никакъв звук.

Ръководителят на професионалния футбол на Дортмунд Себастиан Кел сподели пред предаването " Doppelpass " на Sport1 в неделя, че прехвърлянето може да бъде подписан тази седмица.

За заместител на Холанд към този момент се приготвя немския национал Карим Адейеми, който сега е в Ред Бул Залцбург.

Самият Холанд мина в Дортмунд от Залцбург при започване на 2020 година против сумата от 20 милиона евро.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР