Нападателят Данило Асприля се приближи до ЦСКА, след като преди

...
Нападателят Данило Асприля се приближи до ЦСКА, след като преди
Коментари Харесай

Асприля се приближава до ЦСКА

Нападателят Данило Асприля се приближи до ЦСКА, откакто преди няколко дни прехвърлянето му на " Армията " беше по-скоро пропаднал, напомня „ Мач Телеграф “.

Самият колумбиец намекваше за сходен процес в свое изявление пред локално радио, в което разгласи, че желае да се прибере в родината си и да играе за Индепендиенте Санта Фе. Впоследствие се оказа, че крилото е пробвал да финтира настоящия си клуб Бейтар Йерусалим.

Неговият израелски отбор е на подготовка в България и лагерува в базата на футболната ни централа в Бояна, като Асприля е със състава. Той даже взе присъединяване като запаса в контролата с Бдин Видин, играна в четвъртък вечерта и извоювана с 1:0.

В момента " алените " са в договаряния с Бейтар, с които пробват да понижат желаната от израелците отплата от 200 000 евро. Възможно е клубовете да се схванат за сума към 100-150 хиляди.

Под обява в обществените мрежи пък привърженик на ЦСКА качи персонален чат с Асприля, в който латиносът дава отговор на въпрос изрично: „ Аз ще се причисля към ЦСКА “.

Миналата година по същото време също имаше вид за трансфер на Асприля в ЦСКА, само че Саша Илич не го утвърди. Предвид мощния си сезон в Израел, в този момент Асприля може да се е понравил на сръбския експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР