Нанесените по Украйна масирани удари бяха първият епизод, заяви заместник-председателят

...
Нанесените по Украйна масирани удари бяха първият епизод, заяви заместник-председателят
Коментари Харесай

Медведев за руските удари в Украйна: Това е само “първият епизод“

Нанесените по Украйна масирани удари бяха " първият епизод ", съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев и прикани за цялостен ремонт на украинското политическо управление, заяви Франс прес.

" Първият епизод беше изигран, ще има и други ", написа той в Телеграм след съвещанието на съвета, управлявано от  президента Владимир Путин. " От моя позиция (целта) би трябвало да е цялостен ремонт на политическия режим в Украйна ", добави Медведев. Според него " украинската страна в сегашната си настройка, тази на нацистки политически режим, ще съставлява непрекъсната, директна и ясна опасност за Русия ".

Освен това Медведев съобщи в изявление за журналистката Надана Фридрихсон, оповестено в нейния канал в Телеграм, че Русия би трябвало да отговори на украинската офанзива против Кримския мост с " директното заличаване на терористите ". " Както е признато в света. Това чакат съветските жители ", добави съветският политик, представен от ТАСС. Според Медведев " клиентът и причинителят на закононарушението е несъстоялата се страна Украйна ", а самото нахлуване " е терористичен акт и измама, осъществена от незаконния киевски режим ". " Всички отчети и изводи са направени ", акцентира заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР