Намиращият се в страховита форма гостува днес на Уулвърхемптън в

...
Намиращият се в страховита форма гостува днес на Уулвърхемптън в
Коментари Харесай

Беззъби вълци на пътя на настървения Ливърпул във Висшата лига

Намиращият се в страховита форма гостува през днешния ден на Уулвърхемптън в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци са в серия от три победи в британския шампионат, в които вкараха по четири гола и в трите мача. " Червените " заемат третото място и са на единствено две точки от водача Челси.

Сега възпитаниците на Юрген Клоп ще търсят нова победа против Уулвърхемптън, който е без победа в последните си два мача, само че задържа влиятелната шеста позиция в подреждането. Уулвс е с 10 точки по-малко от Ливърпул, като не е побеждавал мърсисайдци от началото на 2019-а.
Ливърпул в серия от пет следващи победи против Уулвс
Ливърпул е записал единствено едно проваляне в последните седем месеца във всички шампионати, като то пристигна против Уест Хям преди няколко седмици. Срещу Уулвърхемптън Ливърпул е в серия от пет следващи победи и ще се надява на шеста такава. дава 1.45 коефициент за победа на " алените ", 5.00 за тъждество и 7.60 за победа на домакините.


Беззъбите " вълци ", които нито бележат, нито позволяват голове
През този сезон Уулвс е извънредно спестовен откъм голове - както по маркирани, по този начин и по позволени. След 14 изиграни мача " вълците " са вкарали 12 гола и са позволили 12, като това е третата най-слаба офанзива и третата най-силна отбрана в елита на Англия. Ливърпул също е позволил 12 гола, само че е вкарал 43 гола - най-вече от всички тимове във Висшата лига.

Мърсисайдци вкарват приблизително по 3 гола на мач във Висшата лига от началото на сезона. предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач, а противоположният залог - под 2,5 гола - е котиран на 2.25. Двата тима да отбележат гол е с коефициент 2.00. Залогът Ливърпул да вкара 3+ гола в мача е с 2.65 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР