Намиращата се в отлична форма българска звезда в скока на

...
Намиращата се в отлична форма българска звезда в скока на
Коментари Харесай

Поредният старт на Мирела Демирева в Диамантената лига на живо по MAX Sport 2 в събота

Намиращата се в отлична форма българска звезда в скока на височина Мирела Демирева ще взе участие в следващото издание на Диамантената лига. В събота от 21:00 часа най-хубавите спортисти в света ще си дадат среща в столицата на Франция Париж, като шампионатът ще се предава директно по MAX Sport 2.

На конкуренцията в Диамантената лига в Стокхолм сребърната ни медалистка от олимпиадата в Рио де Жанейро сложи своя персонален връх от 200 см, само че и това не й оказа помощ да се пребори за първото място с Мария Ласицкене. Рускинята неизбежно печели всички съревнование през сезона в Лигата, до момента в който българката пък постоянно е нейна подгласничка.

Освен борбата Демирева – Ласицкене, вниманието приковават и надпреварите в тройния скок при дамите, където една против друга ще се изправят колумбийката Катерин Ибаргуен против американката Тори Франклин, както и бранша за пастирски скок при мъжете, където с интерес ще се наблюдават изявите на шведското дете-чудо Арманд Дуплантис.

Този уикенд волейболната Лига на нациите при дамите ще дефинира своя нов първенец. Шестте най-силни тима в света: Съединени американски щати, Китай, Турция, Сърбия, Холандия и Бразилия влязоха в решителната борба в Нянджин, Китай, която ще дефинира медалистите този уикенд.

Полуфиналните дуели са в събота от 10:00 и 14:45 часа, а неделя е денят, в който ще се разпределят и оценките. Малкият край на Лигата на нациите при дамите е от 10:00 часа, а борбата за златото – в 14:00 часа. Развръзката може да се наблюдава директно по MAX Sport 2.

Само преди броени дни пък стана ясно, че от идващия сезон и българският женски народен тим ще е част от Лигата на нациите. Нашите девойки завоюваха финалния шампионат на Златната лига в Перу след победа с 3:1 гейма в решителния мач против Колумбия и от следващата година още веднъж ще мерят сили с най-хубавите в света.

В събота от 17:00 часа почитателите на тениса ще могат да проследят и борбата за купата на ATP 250 шампионата в Ийстбърн. След отпадането на любимците Анди Мъри, Кайл Едмънд, Денис Шаповалов и Диего Шварцман вратата е необятно отворена за триумф на Марко Чекинато, Лукаш Лацко, Миша Зверев или Михаил Кукушкин. Развръзката на шампионата в Ийстбърн ще се излъчва онлайн по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР