Намерете вдъхновение от тази колекция от десетте най-популярни маршрута до

...
Намерете вдъхновение от тази колекция от десетте най-популярни маршрута до
Коментари Харесай

Вдъхновение: 10 най-търсени европейски маршрути за 2022 г

Намерете ентусиазъм от тази сбирка от десетте най-популярни маршрута до.

С толкоз доста благоприятни условия за това къде да отидете и какво да видите, може да бъде предизвикателство да решите по какъв начин най-добре да употребявате ваканционните си дни. Тези известни примерни направления оферират хрумвания и ентусиазъм, до момента в който преценявате какво бихте желали да вършиме най-вече.

От антични руини до примамлива храна и вино, грандиозни дворци до невероятни гледки, Европа е безпределно завладяваща за всеки тип странник и вие можете да настройките пътуването си до тъкмо това, което желаете.

Перфектен пакет за отмора в Гърция

От антични руини до слънчеви плажове, релаксираща атмосфера до завладяващи морски скали, пакетът за идеална отмора в Гърция: Атина, Миконос, Санторини и други от Цикладските острови - най-хубавото от Гърция. Потопете се в античната история, до момента в който се разхождате из Атина. Вижте фамозната варосана архитектура на Цикладите. Прегърнете възвишен залез. Когато сте в Гърция, можете да изпитате хубостта на предишното и сегашното.

Най-доброто от Испания

Испания е прекарване в границите на дестинация. Най-доброто от Испания в обиколка: Барселона, Мадрид, Севиля и още, включва оживени градове и неописуема сила, с която страната е известна. Разкошните дворци отразяват благосъстоянието и обилния метод на живот на испанските кралски особи и мавритански халифи. Сюрреалистичната архитектура, средновековните алеи и райските градини основават чувство за знамение в цялата страна, очебийно от непокътнатите традиции, от фламенкото до кухнята.

Акценти от обиколката на Хърватия

Хърватия е историческа и непокътната. Акцентите на обиколката на Хърватия: Загреб, Сплит, Дубровник и Плитвичките езера честват присъщата хубост на страната, от шикозната съвременна атмосфера на Загреб до трагичните средновековни стени на Дубровник. Хърватия елементарно ще ви очарова като олицетворение на средиземноморското великолепие с обилни здания от венецианската ера, цветни морски градове и спираща дъха природа.

Луксозна обиколка на Франция от Париж до Нормандия

Богата на многообразие и скъпа антична и модерна история, можете да намерите величествената и живописна Франция, уловена в обиколка от Париж до Нормандия. Градините на Моне, непокътнатите текстури на Байо и харизматичното Етрета единствено загатват за цялостната хубост. От примамливото изкуство в Лувъра до комплицираната история на плажовете в Нормандия, тази обиколка балансира грацията, хубостта и наследството, с което Франция безспорно се слави.

Най-доброто от Италия за една седмица

Италия е емблематична дестинация с безконечен искра, от Колизеума до гондолите, лозята до ренесансовите статуи. Най-доброто от Италия за една седмица: обиколката на Венеция, Флоренция, Тоскана и Рим улавя същността на Италия, като разкрива идиличния сексапил на историческата направа, открита във Флоренция, до емблематичната архитектура на Рим. Независимо дали предпочитате приказни села или известни монументи, тази обиколка изследва за какво Италия е постоянно скъпа дестинация.

Италия, Гърция, Турция и Хърватия

Средиземно море е антично знамение с класическа хубост и актуален разкош. Италия, Гърция, Турция и Хърватия: Обиколката за 2 седмици в Европа ви потапя в безкрайното великолепие на кристалната вода, както и забележителна история. С венецианско великолепие, гръцка грациозност, византийско благосъстояние, средновековна мощ и османско великолепие, можете да изпитате същинските пластове на Средиземно море от Италия до Гърция, Хърватия до Турция и да се насладите на неповторимите връзки на величественото многообразие.

Перфектната обиколка на Лондон, Париж и Рим

Големите столици на Европа показват отличителните, емблематични места на съответните си страни, а този тур демонстрира неповторимия разкош на някои от най-разпознаваемите градове в света. Културното завещание, градският сексапил и вкусната кухня основават вълнуващ театър. От Биг Бен до Лувъра, Айфеловата кула до Колизеума, това пътешестване минава през градовете, свързани с дълга история, датираща от античната Римска империя.

Неукротимата Исландия

Исландия има трагична хубост от морето до вулканични върхове, показва девственото величие на островната страна. С културно великолепие, в прегръдката на Северното зарево, танцуващо по нощното небе, търсене на китове на фона на ледените северни води до проучване на дълбините на лавовите полета, можете да се потопите в недокосната харизма, открита в естествените чудеса на Исландия.

Голямо европейско турне

Европа стопира дъха със своето естествено великолепие и културно благосъстояние: Англия, Италия, Франция и още, изследвайки свързани истории и характерно завещание. Богатството на традициите може да ви води от боядисани дървени мостове до приказни села, гори, показани в книги с приказки, до творби на изкуството, които трансформираха хода на западния свят. Можете да опитате изключителната кухня, да се насладите на усетите на виното и да се отдадете на поразителната просвета на Европа от древността до модерността.

Неотразимата Италия

Малко места по света могат да оценят благосъстоянието на живота като Италия. Обиколка на Италия: Откриване на Чинкуе Тере, езерото Гарда и Венеция разкрива неповторимия баланс на актуалния разкош с дълбоки връзки с традицията. Елегантни венециански канали, очарователни градчета, вкопчени в крайбрежните скали, и царствена панорама към най-голямото езеро в Италия, съчетана с богати виновност и забележителна кухня, изследват окончателните способи, по които италианската просвета обгръща предишния и сегашния живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР