Намерението на служебното правителство сградата на ул. Г. С. Раковски

...
Намерението на служебното правителство сградата на ул. Г. С. Раковски
Коментари Харесай

СДС се оплаква, че остава на улицата

Намерението на служебното държавно управление постройката на ул. " Г. С. Раковски " 134 в столицата, където години наред се обитава Съюз на демократичните сили, да бъде предоставена на европейските делегирани прокурори, разлюти синята партия. Коалицията ГЕРБ-СДС в 47-ото Народно заседание гласоподава срещу измененията в Закона за правосъдната власт, които регламентират по-голяма автономия на българските европейски делегирани прокурори, включително и с отделянето им в независима постройка. Сега партньорката на ГЕРБ партия се опълчва на това в постройката да се нанесат прокурорите, които ще работят за Кьовеши в България.

За това, че известната постройка на ул. " Раковски " отива при прокурорите на Кьовеши в България се разбра от изявление на служебния правосъден министър Крум Зарков преди няколко дни.  " Много е евентуално, в идващите дни адресът на Европейската прокуратура у нас да е ул. " Г.С. Раковски " 134, тази небезизвестна постройка. Тя е празна сега и няма да има някой, който да бъде изпъден ", сподели той.

Съюз на демократичните сили е напуснал сградата на " Раковски " 134, с цел да бъде изработен ремонт там, разгласи обаче ръководителят на партията Румен Христов. " Договорката беше да ни се уточни помещение, където да отидем, до момента в който се случи ремонтът. Но нямаме такова предоставено помещение ", оплака се той.

По информация на " Сега " от 2017 година Съюз на демократичните сили няма нищо общо с тази постройка и нямат учредения за искания. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР