Намаляване на бюджетните разходи. Това обяви френският президент Еманюел Макрон.

...
Намаляване на бюджетните разходи. Това обяви френският президент Еманюел Макрон.
Коментари Харесай

Макрон обяви намаляване на бюджетните разходи

Намаляване на бюджетните разноски . Това разгласи френският президент Еманюел Макрон. Той направи това в речта си пред френските депутати от двете камари по време на рядка изключителна сесия на френския парламент, предадоха международните осведомителни организации.

В словото си, траяло към час, той показа доклад за последната година, в която е бил на власт и срещна народните представители за проектите за икономическата си политика, които ще следва през идващите 4 години. То бе бойкотирано от някои депутати, които го упрекнаха в " монархизъм ".

 Снимка 367397
Източник:

Макрон посочи по време на речта си, че през идващите седмици се чака детайлно да бъдат показани бюджетните промени, които ще бъдат въведени. Той се отбрани от обвиняванията, че е " президент на бизнеса и богатите ", като съобщи, че работейки за бизнеса, се работи в интерес на цялата нация. Ако желаете парче от тортата, би трябвало първо да има торта, акцентира той. Бизнесът основава тортата и богатствата.

Той обаче отхвърли като спекулации изказванията, че ще бъдат орязани и пенсиите.

Макрон призна по отношение на миналата година като президент, че не е съумял във във всичко и няма убеждението, че ще го реализира. Но негов дълг като държавен глава е да не се отхвърля.

Това бе предстоящо. Припомняме, че Макрон разгласи по-рано, че Франция би трябвало да спре да влага огромни суми пари в обществена система, която не съумява да избави бедните от беднотия .

 Макрон се зарича да реформира прахосническата обществена система на Франция
Макрон се зарича да реформира прахосническата обществена система на Франция

Политическите му съперници обаче му се нахвърлиха

" Погледнете къде се намираме в обществената страна. Ние влагаме огромни суми в обществени помощи, а хората към момента са небогати. Няма излаз . Хората, които са родени небогати, остават небогати ", акцентира Макрон в клипа, който беше оповестен от Елисейския замък в обществените мрежи.

Макрон беше определен преди година с мандат да отвори стопанската система и да сътвори по-ефективна обществена система, само че е налице надигащо се неодобрение от левите среди в неговата центристка партия , като политиката му се преглежда като удобна за богатите.

Противниците на Макрон и левите гласоподаватели, които обрисуват 40-годишния президент като стопански либерал и " Тачърист под прикритие ", го нападнаха остро . Това е, акцентират те, още едно увещание, че Макрон е " президент на богатите ", който приказва отвисоко за бедните .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР