Наложените преди ден по-строги срещу коронавируса не бяха изпълнени, въпреки

...
Наложените преди ден по-строги срещу коронавируса не бяха изпълнени, въпреки
Коментари Харесай

Пловдив не спази забраната за работа на нощните клубове

Наложените преди ден по-строги против ковид не бяха изпълнени, макар инспекциите на полицията и здравните управляващи. Три от нощните клубове в Пловдив оповестиха авансово, че ще продължат да работят макар възбраната за работа след 23 часа. Минути по-късно в един от тях, в регион „ Тракия “, бе осъществена полицейска инспекция от двама чиновници на реда с патрулна кола. Тя завърши с сигнален протокол, а по-късно заведението стартира да позволява клиенти.

Около среднощ с полицейски бус дойде и втори екип проверяващи - четирима служители на реда и двама чиновници на здравната ревизия. Втората ревизия продължи към час и завърши с констативен протокол, а заведението продължи работа до дребните часове на нощта.
 5 нощни заведения в страната няма да спазят локдауна и ще работят на инат - вижте кои са те 5 нощни заведения в страната няма да спазят локдауна и ще работят на инат - вижте кои са те
Пет нощни клуба из страната ще бойкотират заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров за затваряне. Те оповестиха, че ще работят и ще прочие..

" Съставиха констативен протокол за неспазване на заповедта за лимитирано работно време и желаеха до дни да представим документи за имунизацията на личния състав и категоризацията на заведението ", посочи салонният шеф Венета Райнова пред БНР.

Те в този момент ни затварят без безусловно никаква опция. 200 души в заведение, което може да се управлява и да се съблюдават всички ограничения, не е нещо по-различно от 200 души в хипермаркет, сподели шефът на клуба Радослав Чилингиров. Той изрази подготвеност да вкарат и достъп посредством документ за имунизиране, ПСР тест или документ за преболедуване.

За клиентите, най-вече младежи, не се изискваше носенето на маски, а изцяло имунизираният личен състав носеше такива. Сред тях имаше и хора, пристигнали освен да се забавляват, а да поддържат настояванията на притежателите на нощните заведения. Другият нощен клуб наоколо не работеше, само че се чака да бойкотира възбраната в четвъртък, защото работи единствено в края на седмицата.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР