Наложените от Русия власти в окупирания Запорожския регион заявиха, че

...
Наложените от Русия власти в окупирания Запорожския регион заявиха, че
Коментари Харесай

Национализират украинската собственост в окупираните земи на Запорожието

Наложените от Русия управляващи в окупирания Запорожския район обявиха, че собствеността и ресурсите на украинската страна ще бъдат национализирани , оповестява Би Би Си.

Андрей Трофимов, заместник-ръководител на наложената от Москва администрация, сподели, че е подписан декрет за национализация на украинска благосъстоятелност, представен от съветската осведомителна организация Интерфакс.

Национализацията ще засегне земята, естествените запаси, оборудванията в стратегически браншове на стопанската система, както и парцелите , благосъстоятелност на Украйна към 24 февруари - деня, в който Русия стартира нашествието си в страната.

" Указът е подписан за облекчаване на държавните потребности, свързани с възстановяване на цялостната успеваемост и обществена устременост на стопанската система , както и за опазване на националното завещание за жителите на Запорожка област ", ​​каза Трофимов.

По-рано през днешния ден управляващите в Украйна обявиха, че могат да изключат атомната електроцентрала в Запорожие, която сега е под съветски надзор.
 Украйна може да изключи Запорожката АЕЦ
Украйна може да изключи Запорожката АЕЦ

В момента централата е под съветски контрол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР