Наказанието искам да бъде справедливо. Искаме справедливост! Това с леката

...
Наказанието искам да бъде справедливо. Искаме справедливост! Това с леката
Коментари Харесай

Бащата на нарязаното момиче: Искаме справедливост! Няма да оставим нещата така

„ Наказанието желая да бъде заслужено. Искаме правдивост! Това с леката телесна щета е просто безумство. Няма да оставим нещата по този начин! “ сподели в ефира на Нова телевизия Красимир – бащата на рязаното с макетно ножче момиче от Стара Загора.

„ Ние ще бъдем на шествията и митингите. Ще се борим за смяна. Законотворците на тая страна, които ние сме изпратили там, да създадат съответните промени, тъй като на следващия ден на мое място може да бъде различен родител или на мястото на щерка ми – някое друго дете “, безапелационен беше още той.

Красимир описа и за това по какъв начин се усеща сега щерка му.

„ Раните от порязванията ще заздравеят лека бавно, с доста старания, само че раната, която е в нейното схващане и  личността и надали ще заздравее толкоз бързо “.

Той съобщи, че тя не желае да приказва за това. За самия случай и те с майка и не желаят да я връщат обратно.

Бащата разяснява и работата на органите по случая:

„ Това е една нишка, в която са навързани прекалено много организации. Предполагам, че там има и хора, които са си свършили добре работата, тъй като това са експерти от Първо районно ръководство, които неотложно откриха хипотетичния причинител. Събраха нужните доказателства, откакто той е бил арестуван за 72 часа и по-късно му е била наложена мярката за неотклонение, само че очевидно там  някъде се къса нишката “, прави своя разбор Красимир.

„ Ние тъкмо това желаеме да разберем – къде се скъса нишката. Защото някой си е приключил работата, само че някой не е “!

Бащата показа, че за заканите към щерка му той в началото не е знаел. Научил на по-късен стадий. Той сподели, че е виждал нападателя едвам един-два пъти  и не го познава и призна, че е бил срещу връзката на щерка му с него. Той показа още, че е схванал за прояви на ревнивост при първите разпити, само че не е очаквал такава експанзия.

Кирил описа и какво е заварил, когато се е прибрал у дома, директно след нападението.

„ Обади ми се дежурния служител на реда. Първата информация, която получих от него беше за някакво сборичкване на младежи. Когато дойдох обаче обстановката беше друга. Отпред имаше служители на реда, които чакаха криминалисти да дойдат да създадат оглед на жилището. Следите бяха от входа до четвъртия етаж по цялото стълбище. Няма да разясня вътре какво беше положението “, напомни си гледката бащата на обезобразеното от Георги Николаев момиче.

 

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР