Наистина е трудно да поддържате изряден (или поне приличен) дом,

...
Наистина е трудно да поддържате изряден (или поне приличен) дом,
Коментари Харесай

Как да поддържате чист дом с малки деца


Наистина е мъчно да поддържате безупречен (или най-малко приличен) дом, когато всичко, което приберете, е хвърлено назад на пода в границите на 30 минути и постоянно има най-малко един дребен човек, който би трябвало да бъде избърсан, сит, приспан, открит или забавляван. Да не приказваме, че почистването на къщата не е работа на цялостен работен ден за нито една майка. Затова през днешния ден ще ви споделим няколко трика, които в действителност работят, изключително в случай че ги прилагате едновременно.
1. Убедете се, че чистата къща е приоритет и за вас, и за колегата ви За мнозина това значи, че не си лягат, до момента в който не въдворят ред в жилището си и напълно не е изненадващо за какво пожеланото време за това е вечер (когато детето към този момент спи). Реално видяно, няма да ви отнеме повече от 15 минути, до момента в който приберете разхвърляните движимости, а сътрудникът ви измие чиниите, да вземем за пример. Изградете си система, в която и двамата да се чувствате добре и от положените старания, и от свършената работа.
И с цел да сте сигурни, че ще имате изцяло чист дом, можете да употребявате дезинфектиращите и почистващи артикули на " Чисто ", които унищожават 99,9 % от всички познати микроорганизми. Научете повече за тях ТУК.
2. Ограничете играчката в една зона Това в действителност трансформира доста играта. Оставете единствено някои обичани детски играчки в хола, а останалите в детската стая. Разбира се, че никой не желае къщата му да наподобява на детски празненство център, само че пък в последна сметка и децата би трябвало да се усещат комфортно в дома си. Така че да имате играчки в хола е наложително. Просто купете хубави кошници за предпазване, вместо пластмасова кутии за играчки.
3. Използвайте детските филмчета умно Ясно, че никой родител не желае да " облъчва " детето си с телефони, таблети и телевизия. Но пък от друга позиция – в умерени количества гледането на анимационни филмчета не е проблем. Така че използвайте тези 20-30 минути умно, тъй като ще свършите в действителност много работа. А в случай че въпреки всичко сте гузни, потушете виновността със " солети " от моркови, преди да се пуснете " Прасето Пепа ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР