Наградите Изборът на критиците за 2024 г. увековечиха още повече

...
Наградите Изборът на критиците за 2024 г. увековечиха още повече
Коментари Харесай

Харисън Форд взе наградата Изборът на критиците за цялостно творчество

Наградите " Изборът на критиците " за 2024 година увековечиха още повече екшън наследството на Харисън Форд с премия за изцяло творчество и достижения за дългогодишната му кариерата, заяви People.


81-годишният Форд одобри премията под бурните аплодисменти на залата, откакто бе пусната видеокомпилация с някои от най-големите му кино триумфи. " На първо място, в действителност съм благополучен, че съм тук довечера, с цел да видя в какво се трансформира нашият бизнес и всички надарени хора, които получават благоприятни условия, които евентуално нямаше да съществуват при започване на моята кариера ", сподели той.

Той продължи: " Тук съм с помощта на композиция от шанс и работата на прелестни сценаристи, режисьори и продуценти на филми. Чувствам се голям късметлия. Щастлив съм за тази чест и я правя оценка доста високо ".

Форд отдели време и с цел да благодари на брачната половинка си Калиста Флокхарт, че му обезпечава " поддръжка ". " Искам да благодаря на моята прелестна брачна половинка Калиста, която ме поддържа, когато нуждая се от такава ", сподели той. " А аз нуждая се от доста поддръжка ", добави хитовият артист.

" Изключително съм благополучен, че имах опциите, които имах, и съм извънредно признателен ", сподели той, преди да приключи речта си, като добави: " Няма да ви лишавам повече време. Благодаря ви. "

Режисьорът на " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " Джеймс Манголд връчи статуетката на Форд, като съпостави артиста с " хипергигантска звезда ".

" Хипергигантът е толкоз огромен, че в него могат да се поберат 5 милиарда наши слънца, и е толкоз тежък, че притегля към себе си други небесни тела ", сподели Манголд. " Разбира се, Харисън Форд е звезда, само че аз настоявам довечера, че той е изменчив хипергигант. "

Той продължи: " Звезда, която е толкоз огромна, че съдържа голям брой хора. Звезда, която е толкоз неповторима, че притегля други звезди, звезда, която е толкоз ярка, че е стоплила живота на всеки от нас в тази зала, в публиката ни и евентуално на тази планета ", продължи той.

Манголд посочи въздействието на 55-те пълнометражни кино лентата на Форд, изброявайки " Американски графити ", " Апокалипсис в този момент ", " Разговорът ", " Блейд Рънър ", " Свидетел ", " Брегът на комарите ", " Работещо момиче ", " Еър Форс 1 ", " Беглецът ", " Презумпция за непорочност " и " Патриотични игри ", преди да връчи премията за достижения на Форд.

През своята несравнима кариера, траяла пет десетилетия, роденият в Чикаго артист е взел участие в редица боксофисови филми, в това число епичните поредици " Междузвездни войни " и " Индиана Джоунс ", които са спечелили близо 10 милиарда $ в международен мащаб.

Тази година Форд взе участие в сериала Shrinking на Apple TV+, който му донесе премия за най-хубав поддържащ артист в комедиен сериал. Той също по този начин изигра ролята си дружно с Хелън Мирън във кино лентата 1923 и скоро ще направи своя дебют в Marvel като Тадеус " Гръмовержеца " Рос в Капитан Америка: Brave New World.

Преди това артистът съобщи в предаването " Кой приказва с Крис Уолъс? ", че не възнамерява да се отдръпва от актьорската специалност. " Вероятно в този момент се любувам на правенето на филми повече, в сравнение с в миналото ", сподели той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР