Наглите шофьори във Враца, зарязващи автомобилите си където им падне

...
Наглите шофьори във Враца, зарязващи автомобилите си където им падне
Коментари Харесай

Наглост! Врачанин паркира „Пежо“-то си в градинката пред Зъболечението

Наглите водачи във Враца, зарязващи колите си където им падне и съсипващи зелените площи в града, нямат край. За следващото безобразно паркиране сигнализира постоянен четец на организация BulNews за рубриката „ Ти, репортерът “.
Вчера будният жител снимал по какъв начин водач на „ Пежо “ спрял в градинката пред постройката на Зъболечението и отишъл да си прави работата.
„ Това е следващият, който зарязва колата си в градинката. Там постоянно има паркирани коли в тревните площи и на тротоара. Вместо да има красива зеленина се натъкваме единствено на отъпкана от колите растителност. А тротоарите не са ли единствено за пешеходци? “, пита възмутеният ни четец.
Това надалеч не е първият сигнал за безобразното държание на водачите в града, които много постоянно заплашват живота и здравето на пешеходците с безумните си паркирания. Акциите на служители на реда, общинари и даже възпитаници по този начин и не доведоха до дългогодишен резултат.
„ Някои водачи нямат никакво почитание към разпоредбите за придвижване и се считат за недосегаеми от закона “, добавя врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР