Надяваме се прокуратурата, както и другите отговорни държавни органи най-после

...
Надяваме се прокуратурата, както и другите отговорни държавни органи най-после
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев призова Гешев да спре разправата с бизнеса му

" Надяваме се прокуратурата, както и другите виновни държавни органи най-сетне да влязат в ролята на бранители на закона, на ползите на жителите, на стопанската система и на обществото и да опровергаят необятно публикуваното усещане за тъкмо противоположното ". Това приканва притежателят на оръжейната компания " Емко " Емилиян Гебрев в писмо до основния прокурор Иван Гешев.

В него се показва, че при дейностите на страната против неговата компанията се виждат груби нарушавания и дълбока корупция. Въпреки жалбите, сигналите и писмата до прокуратурата, до момента нищо не е направено.

В писмото си Гебрев изброява всичко, през което компанията му е предходна през последните три години при връзките си с страната и субектите, който въздействат нейните дейности. Бизнесменът твърди, че в държавния уред действа " проведена незаконна група ", която желае да се смени собствеността на " Емко ". В нея вземат участие магистрати, държавни чиновници и даже министри, твърди Гебрев.

Натиск върху съдии

Има напън и влияние върху съдии от Върховния административен съд и Комисията за защита на конкуренцията за анулация на взети в интерес на " Емко " и " Дунарит " решения, споделя предприемачът. Собственикът на " Емко " се оплаква от " жесток административен напън и произвол от страна на министерствата на вътрешните работи и на стопанската система ". Той твърди, че против капиталовата активност на сдружението има хибридни дейности на ДАНС и профилираното правораздаване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР