Надяваме се, че разследващите органи ще намерят извършителите възможно най-бързо.

...
Надяваме се, че разследващите органи ще намерят извършителите възможно най-бързо.
Коментари Харесай

Позиция на БНР във връзка с нападението срещу журналиста Слави Ангелов: Това е акт на страхливци

Надяваме се, че проверяващите органи ще намерят причинителите допустимо най-бързо. Това ще бъде знак, че свободата на проверяващата публицистика е скъпа на цивилизованото българско общество и престъпността ще бъде осъдена за всеки акт на принуждение против представител на медиите. Това се споделя в мнение на БНР във връзка жестокия побой над журналиста Слави Ангелов.

Ето и цялостния текст на позицията на БНР:

Скъпи сътрудници,

На фона на напрегнатото всекидневие, в което живеят през днешния ден България и светът, с потрес научихме за похищението върху журналиста и основен редактор на „ 168 часа “- Слави Ангелов. За всички нас в Българското национално радио, това е акт на страхливци, които от позицията на физическата мощ, нямат куража и мъжеството да застанат пред обществото и демократичните институции на България да решат проблеми от каквото и да било естество.

Побоят над нашия сътрудник е неприемлив, безчовечен акт, който всички ние осъждаме.Надяваме се, че проверяващите органи ще намерят причинителите допустимо най-бързо. Това ще бъде знак, че свободата на проверяващата публицистика е скъпа на цивилизованото българско общество и престъпността ще бъде осъдена за всеки акт на принуждение против представител на медиите.

Българското национално радио е готово да се причисли и даде публичност на всяко журналистическо следствие на сътрудниците от „ 168 часа “ и всички други професионални новинарски медии в България. Всички ние стоим гордо и почтено до нашите сътрудници от вестник „ 168 часа “ и Медийна група „ България “.

Пожелаваме бързо възобновяване на Слави Ангелов.

Андон Балтаков

Генерален шеф на БНР

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР