Надявам се правителството да не предава националните интереси така както

...
Надявам се правителството да не предава националните интереси така както
Коментари Харесай

Радев още по-яростен в съпротивата си да няма правителство, нагнетява напрежение

Надявам се държавното управление да не предава националните ползи по този начин както водачите на новата коалиция предадоха доверието на гласоподавателите си, сподели президентът Румен Радев на влизане в Народното събрание.

Обществото ни занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция, тъй като тя обезсмисли изборите. А изборите са основата на демокрацията. Спомняте си по какъв начин господин Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласоподават за него, тъй като Политическа партия са " унищожили страната ", и в случай че се позволен до властта, те ще я довършат. Днес господин Борисов им подарява цялата власт.

Спомняте си по какъв начин Политическа партия бяха окупирали обществените мрежи, с цел да въодушевяват своите почитатели, че ГЕРБ са мафията, и би трябвало да бъдат изтрити от българската политика.

Днес те споделят властта с ГЕРБ, сподели Радев.

Спомняте си по какъв начин Демократична България поведоха своите гласоподаватели на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията. Днес те просят от него утвърждение и просят тъкмо някакво избавление по този начин, че да си подсигуряват властта с тяхната благословия.

Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията.

Политиката не е единствено ползи и математика за болшинство. Тя е на първо място полезности. Гласуването през днешния ден ще покаже дали народните представители имат достолепие или са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи, добави Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР