На Острова са в паника, разгневиха руската мечка. Така руското

...
На Острова са в паника, разгневиха руската мечка. Така руското
Коментари Харесай

Разгневи ли Великобритания руската мечка?

На Острова са в суматоха, разгневиха съветската мечка. Така съветското издание mk.ru разяснява думите на Найджъл Фараж, който остро разкритикува Дейвид Камерън поради зелената светлина, дадена на Украйна да нападна цели на съветска територия с английски оръжия.

Британският външен министър Камерън се държи като вманиачен, дразнейки съветската мечка, а историята ни демонстрира, че тя ще отвърне, споделя Найджъл Фараж пред GBNews, представен от Факти.бг. И прибавя, че Англия сякаш е трябвало да оказва помощ на Украйна да се отбрани, а не да нападна.

Не е изненада, че Фараж оправдава реакцията на съветското външно министерство, което заплаши да нападна английски военни обекти, в случай че английски оръжия бъдат употребявани за офанзива на съветска територия. Така той дава да се разбере, че не осъжда експанзията на Кремъл в Украйна пропагандната реторика на режима в Москва.

Русия предизвести Англия, че в случай че Украйна употребява английски оръжия за нанасяне на удари по съветска територия, Русия може да отвърне на удара по английски военни обекти и бойна техника както в Украйна, по този начин и оттатък нейните лимити.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР