Надявам се не сте изненадани. подкрепи правителството, защото осъзнаваме, че

...
Надявам се не сте изненадани. подкрепи правителството, защото осъзнаваме, че
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Може да има ротация на министри

Надявам се не сте сюрпризирани. поддържа държавното управление, тъй като осъзнаваме, че на България ѝ би трябвало постоянно, устойчиво държавно управление. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ- след несполучливия избор на съмнение.

" През последните три години нищо не се случваше, когато управляваха служебни държавни управления. Неслучайно чак в този момент можем да приказваме за изпълнени задължения по ПВУ и за гаранции за еврозона и Шенген. Единствено и единствено постоянно Народно събрание и постоянно държавно управление могат да подсигуряват тази вероятност пред страната ни.

Доверието ни не се дава безплатно, нито е безусловно. Ще бъдем сериозни към министрите и всички ресори. Имаме опит в ръководство, опит в съпротива, по тази причина доверието на ПГ на ГЕРБ- би трябвало да го заслужат всички минути ", разяснява тя.

На въпрос дали е забранил на и Жечо Станков да дойдат да гласоподават, тя съобщи: „ В момента тече предизборна акция. Голяма част то неприсъстващите в залата сътрудници са ангажирани с предизборната акция. Така и нашият водач Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е в Разград. Това сигурно не е проява. ”

„ В нашето съглашение, което даде опция да се сформира държавно управление, ясно поехме ангажимент, че ще създадем оценка на всички министри преди ротацията. Знаете, че държавното управление на, против което инициира избор на съмнение, беше поради финансовата политика. Ние сме изключително сериозни към и съществено следим какъв бюджет ще се предложи ”, акцентира още Атанасова.

" Да, може да има има ротация на министри. Никой не е застрахован ", безапелационна бе тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР