Надрусана шофьорка бе спипана във Варна. Това стана ясно от

...
Надрусана шофьорка бе спипана във Варна. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Спипаха надрусана шофьорка във Варна

Надрусана шофьорка бе хваната във Варна. Това стана ясно от известие на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи изпратено до Varna24.bg. Вчера към 19 часа чиновниците на Първо районно управление (на МВР) спрели за инспекция лек автомобил. Зад кормилото била 45-годишна варненка, известна на Министерство на вътрешните работи. При контрола с техническо средство станало ясно, че тя е използвала наркотични субстанции - амфетамин. Задържана е в ареста за период до 24 часа и против нея е формирано досъдебно произвеждане.

От МВР-Варна оповестиха още, че чиновници на районно управление (на МВР) – Девня са задържали мъж, седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. 64-годишният гражданин на с. Левски бил спрян за инспекция. Тестът с алкодрегер отчел приложимост на алкохол. Нарушителят бил арестуван за период до 24 часа, против него е формирано бързо произвеждане.

С метамфетамин  и марихуана били арестувани четирима мъже и 3 дами. Тези хванати варненци на 21, 25, 29, 35 и 37-годишна възраст, били спрени за инспекция от чиновниците на реда от Второ районно управление (на МВР), които намерили и иззели наркотичните субстанции. Срещу тях са формирани бързи производства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР