Над 91 жертви на студеното време в Съединените щати. Повечето

...
Над 91 жертви на студеното време в Съединените щати. Повечето
Коментари Харесай

Ледени бури в САЩ! Десетки региони обявиха извънредно положение, има загинали

Над 91 жертви на студеното време в Съединените щати. Повечето хора са починали в резултат на произшествия поради неприятното положение на пътищата. Страната продължава да е в капан на тежки ледени стихии.
Прочетете още
Стотици хиляди в щатите Тенеси, Орегон, Вашингтон и Ню Джърси остават без ток. Властите в редица райони оповестиха изключително състояние за рисково време и предизвестиха хората да не излизат на открито, защото пътищата са съществено заледени. Много учебни заведения през днешния ден няма да работят, десетки бизнеси - също. Метеоролози оповестиха, че ледените стихии ще продължат през идващите няколко дни.

„ Работим като един единен екип и се опитваме да разчистим района. Наложи се да удължим изключителната обстановка  с няколко дни, защото положението на улиците не беше задоволително приемливо и искахме да сме сигурни, че всички ще са в сигурност. В същото време по този начин осигурихме на екипа ни в допълнение време за работа, тъй като на открито продължава да вали и да вали ”, разяснява кметът на Мичиган Анджи Нелсън.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР