Над 9 милиона фенове от цял свят слушат българска челистка!

...
Над 9 милиона фенове от цял свят слушат българска челистка!
Коментари Харесай

Българска челистка прави фурор в мрежата!

 Над 9 милиона почитатели от целия свят слушат българска челистка! Като сбъдната фантазия се развива животът на пловдивчанката Весислава Тодорова, която прави възторг в мрежата с фееричната си и съвършена музика, изсвирена на чело. Започва да се занимава със основаването на видеосъдържание преди 7 година, като концепцията й е да демонстрира музикалните си произведения. Сама прави аранжиментите си на чело, след което още веднъж сама се учи да работи с камера, да се снима, да инсталира видеа и да ги споделя в интернет.

" Започнах да развъртвам канала си, само че не чаках, че толкоз доста хора ще ме слушат. Смятах, че ще си останат единствено фантазии. Невероятно съм щастлива да доближи до тази немислима за мен численост на гледания, над 9 млн. души. Следващата ми фантазия е да доближи до почитателите си онлайн. Бих желала да слага концерти онлайн. Надявам се и тази ми фантазия да се случи в бъдеще. Най-големите ми почитатели са в Съединените щати и Латинска Америка. Доста по-малко се слуша моята музика в Европа, а за жал, в България мисля, че съвсем никой не е чувал за мен ", разяснява пред " България през днешния ден " Весислава. 

Започва да се занимава с музика на към 7 година, а майка й незабавно я записва в музикална паралелка. След това стартира да учи в Музикалното учебно заведение с виолончело в Пловдив.

" Родителите ми бяха неотлъчно до мен през всички сложни интервали. Вярвам, че те са главните обвинени, когато става дума за развиването на кариерата ми ", споделя тя. От 6 години българката живее в Абу Даби, където натрупа нечуван триумф. Решава да се реалокира в Арабските емирства, тъй като заплащането на концертите е по-високо. Изкарва прехраната си главно посредством събития онлайн, частни празненства, корпоративни мероприятия. Доходи идват и от музикални платформи като " Спотифай ", където има над 35 хиляди слушатели месечно. 

Музиката, която Веси прави, е микс от известна музика и осъществявания от известни филми. Най-гледаната й музика е филмовата, като най-популярното й парче е от кино лентата " Красавицата и Звярът " с над 3 милиона гледания и ария от " Кръстникът " с над 1,5 милиона слушания. Българката гледа към идващото си предизвикателство - дейна концертна активност, тъй като желае да е по-близо до почитателите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР