Над 55% от офис наемателите в София планират да започнат

...
Над 55% от офис наемателите в София планират да започнат
Коментари Харесай

Реорганизират над 70% от офис площите

Над 55% от офис наемателите в София възнамеряват да стартират поетапно връщане на чиновниците си в офиса до есента, в случай че обстановката с ковид остане под надзор. Около 28% от работещите към този момент са в офиса, а компании, в които са заети 17% от общия брой чиновници, към момента не са възнамерявали дата на връщане, сочат данните от изследване на консултантската компания за бизнес парцели Cushman & Wakefield Forton извършено през втората половина на май.

Показателно е, че 71% от чиновниците ще се върнат към нормалната си работна среда след метаморфоза на пространството. Това постанова работодатели и притежатели на здания да се погрижат за сигурността на чиновниците, което постоянно е обвързвано с дълъг и комплициран комплекс от ограничения.

За да провежда този развой, световната консултантска компания Cushman & Wakefield, чийто сътрудник за България е Forton, създаде особено управление. Документът под заглавие Recovery readiness: a how-to guide for reopening your workplace, дава насоки за процедурата въз основата на насъбраната от компанията експертиза досега. Към края на април компанията е обезпечила връщането в офиса на чиновници и клиенти, работещи на обща повърхност от над 74 млн. кв. м по целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР