Над 5 милиона гледания има клипа на квартет Destiny в

...
Над 5 милиона гледания има клипа на квартет Destiny в
Коментари Харесай

Квартет "Destiny" пленяват Тина Търнър със свое изпълнение


Над 5 милиона гледания има клипа на квартет " Destiny " в You Tube - " El Choclo ".

" Предстои ни мощна година. Юни месец ще имаме доста огромни концерти с огромен симфоничен оркестър и ние като солисти. Работим с композитора на Андреа Бочели - Маурицио Бени. За нас е огромна чест и самопризнание, че работим с него. " - издават музикантките в студиото на " Тази неделя ".

Друга огромна вест към тях е, че продуцентите на холивудския блокбъстър " Моята огромна луда гръцка женитба " ги вършат част от идващия им филм.

" Всичко се случи по необикновено натурален метод. Всички от екипа са ни почитатели и поддържаме непосредствен контакт с тях. Филмът има доста награди към този момент. " - споделят " Destiny " квартет.



Тина Търнър е другата звезда, която е пленена от музиката им и ги приветства на тяхно осъществяване. Това се случва на събитие в Италия, на което тя е почетен посетител.

" За нас най-голямото самопризнание беше, че тя дълго седнал съм и следи нашето осъществяване. Нейното внимание беше най-важното! " - разясняват девойките.

Последна към квартета се причислява Александрина Митева. Тя има вяра в ориста и това, че е част от " Destiny " счита за най-магическото нещо, което й се е случило. Запознава се с останалите девойки след техен концерт в Бургас, след което сбъдва фантазията си да свирят дружно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР