Над 400 гости се забавляваха до зори на 20-ия рожден

...
Над 400 гости се забавляваха до зори на 20-ия рожден
Коментари Харесай

Защо Зуека разплака Мария Игнатова

Над 400 посетители се забавляваха до зори на 20-ия рожден на предаването „ Господари на ефира ” в столична дискотека в сряда вечер.

На 31 март емблематичното шоу навърши цели 20 години, само че поради изборите празненството във връзка годишнината бе пренасрочено за по-късно. На купона нямаше политици, само че за сметка на това съвсем целият артистичен хайлайф се събра по покана на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян. 



Почетен посетител на празничното събитие беше тяхната майка - съвсем 80-годишна балерина.. Всички водещи, без Васил Василев-Зуека, се качиха на сцената, с цел да забавляват публиката със скечове и песни. Сред тях бе е Мария Игнатова, която има три фолк части от ранните си години, които не ѝ носят триумф.



В един миг чаровната русокоска и някогашният ѝ Димитър Рачков се озоваха рисково близо, сами на сцената като водещи. Игнатова бе на събитието дружно със брачна половинка си Ивайло Цветков, а Рачков - изцяло самичък, защото неотдавна се раздели с 22-годишната Анита Димитрова, и сега е самостоятелен.

Зуека, който преди две години и половина се реалокира да живее в Испания, не участва на празненството, само че пък просълзи цялата зала с видео послание, записано авансово.



Той е първият водещ на предаването дружно с Малин Кръстев, който го отсрами на сцената. С него бяха още Румен Угрински, Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев-Геро, които пръскаха публиката с просекото на продуцента Маги и възпламениха свещи на голяма пететажна торта. Разбира се тържеството не мина и без Златният скункс, който предаването връчваше за съществени гафове.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР