Над 350 гости уважиха 19-тото издание на Виенския бал в

...
Над 350 гости уважиха 19-тото издание на Виенския бал в
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова и Николина Ангелкова уважиха Виенския бал в хотел „Маринела”

Над 350 посетители почетоха 19-тото издание на Виенския бал в зала „ София” на хотел Маринела. Благотворителното събитие всяка година събира дипломати и всемирски персони под патронажа на посланика на Австрия у нас - нейно превъзходителство Андреа Вике.
Кметът на София-Йорданка Фандъкова, като хазаин на бала, беше посрещната от генералният управител на хотел „ Маринела”- Деян Дянков. Специално за събитието дойдоха началник готвач- Готфрид Ганстерер и танц майсторът Ади Лозанчич. Прочутият готвач очарова гостите с изискани блюда, а в среднощ всички танцуваха кадрил под управлението на танц майстора. Валсовете са музикалното обръщение на Виена в над 30 столици по света, които посвещават една вечер в годината на австрийските класици. По традиция първият танц е на дебютантите-тази година това бяха Ния и Георги.Те откриха Виенския бал с доста прелест и елегантно осъществяване В зала „ София” на хотел Маринела звездите от Музикалния спектакъл,балетистите от Операта на Стара Загора и танцьорите от „ Вая денс студио” режисирани под управлението на проф. Румен Нейков омаяха гостите.
С набраните средства от вечерта ще бъдат подкрепени Университетска болница по ортопедия в София ”проф.Б.Бойчев” и сдружение” Асоциация Аутизъм”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР