Над 30 000 приветстваха футболната звезда Кристиано Роналдо при представянето

...
Над 30 000 приветстваха футболната звезда Кристиано Роналдо при представянето
Коментари Харесай

Над 30 000 посрещнаха Кристиано Роналдо в Ал Насър

Над 30 000 приветстваха футболната звезда Кристиано Роналдо при представянето му в саудитския гранд Ал Насър. Роналдо мина като свободен сътрудник в новия си тим и подписа рекорден контракт, правейки го най-скъпоплатения футболист в света.
Прочетете още
Откакто Роналдо подписа с Ал Насър профилът на тима в Инстаграм на тима нарастна със 7 млн. лайкове. 

Роналдо бе докаран през стадиона с първокласна лимузина и бе посрещнат персонално от притежателя на клуба. Около 30 000 последователи, които бяха на трибуните, следиха фрагменти със протичащо се извън, и избухнаха в аплодисменти още сега, в който Кристиано, облечен в моден костюм, слезе от возилото.

Роналдо даде и първата си конференция като футболист на Ал Насър. 
" Чувствам се доста добре и съм доста горделив, че мога да взема това огромно решение. Искам да трансформира манталитета на новото потомство. Моята работа в Европа е свършена. Играх за всички най-важни клубове и завоювах всичко. Имах доста благоприятни условия да продължа в Европа. Много клубове в Бразилия, Австралия, Съединени американски щати и даже Португалия също желаеха да ме привлекат, само че аз бях дал думата си на този клуб. Знам какво желая и какво не желая. Искам да оказа помощ за доста неща. Искам да трансформира гледната точка на доста хора ", съобщи Роналдо.

" В днешно време не е елементарно да се печели. Еволюцията на футбола е друга. Преместването ми в Близкия Изток не значи завършек на моята кариера. Аз съм благополучен да бъда тук. Знам, че шампионата е доста оспорвано. Много хора не го знаят, само че аз съм наясно, тъй като гледах много мачове. Искам да играя още вдругиден, в случай че треньорът ми даде късмет. Искам да подобря няколко върха тук. Направих го в Европа, тъй че е обикновено ", продължи Кристиано.

" Договорът ми е неповторим, тъй като аз съм неповторим футболист ", отсече Роналдо, с което провокира аплодисментите на публицистите, присъстващи в залата.

Треньорът на Ал-Насър Руди Гарсия добави: " Много съм благополучен, че той е тук. Кристиано е легенда и за локалната лига неговото идване е нещо необикновено. Най-лесното нещо е да си треньор на Роналдо. Тук сме, с цел да печелим. Моята цел, обвързвана с Кристиано, е да го накараме да се усеща благополучен и да изпитва наслаждение от това да играе за Ал-Насър и да печели с Ал-Насър ".

" Искам да кажа само, че съм доста благополучен да бъда тук. За мен е огромно предизвикателство да се преместя от Европа в Азия, само че знам, че тази група от играчи е фантастична. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима да печели, да се развличам и да давам най-хубавото от себе си ", съобщи CR7 пред играчите на Ал-Насър. Малко след 19:10ч. Роналдо беше посрещнат от почитателите на стадиона. Той направи няколко атрактивни отигравания, а почитателите го посрещнаха с неговия поздрав  " Сууу ". Роналдо беше на стадиона дружно със брачната половинка си Джорджина и децата им. Всички направиха и обиколка на стадиона.  От Ал Насър бяха подготвили и публична гала с водеща, както и преводач на арабски.  През цялото време на стадиона имаше светлинно шоу.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР