Над 200 души ще обхване обявената метла на премиера Зоран

...
Над 200 души ще обхване обявената метла на премиера Зоран
Коментари Харесай

Заев обяви нова метла

Над 200 души ще обхване оповестената " метла " на премиера Зоран Заев, осведоми МИА. Освен министри метлата ще включва и заместник-министри, шефове на централно равнище, членове на управителни препоръки, надзорни препоръки, шефове на локално равнище. Това заяви министър председателят Зоран Заев в телевизионно изявление за Сител, в което сподели още, че процесът ще завърши при започване на юли.

" Голяма част от недоволството беше ориентирана към висши чиновници, които бяха наречени локални шерифи... Ясно долових посланието на жителите, в което лежи недоволството. Смятам, че сполучливо завършваме този развой. В самия край ще чакаме решения, които ще се осъществят измежду ръководителите на централно равнище, в управителния съвет, надзорните препоръки, районните офиси и локалните държавни служби. Комплексно се работи за цялостна политическа и обществена промяна на повече от 200 души ", сподели министър председателят.

Той добави, че в случай че осъществяването е задоволително положително, то ще донесе и смели решения по отношение на увеличението на пенсиите от 1 януари 2020 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР