Над 20 часа художествена гимнастика ще излъчи на живо Българската

...
Над 20 часа художествена гимнастика ще излъчи на живо Българската
Коментари Харесай

Над 20 часа на живо по БНТ от Световното по художествена гимнастика

Над 20 часа художествена гимнастика ще излъчи онлайн Българската национална телевизия по време на Световното състезание в София от 10 до 16 септември. Всичко най-важно от петък до неделя ще бъде включено в програмата на Българска национална телевизия 1, а квалификациите и финалите на уредите за самостоятелните гимнастички ще залегнат в програмата на Българска национална телевизия HD.

В екипа към титулярния коментатор Боряна Тончева и репортера Радина Жекова ще се включат и емблематичният глас на Българска национална телевизия Вера Маринова и "златното момиче " Християна Тодорова. Двете ще разясняват надпреварите на ансамблите. Българска национална телевизия построява лично студио в "Арена Армеец ", откъдето ще излъчва профилирана стратегия преди всички финални надпревари и церемонията по откриването на 11 септември.
 Открита подготовка по художествена гимнастика - самостоятелно @@@
Богато видео наличие, фрагменти от скъпия списък на малкия екран, изявленията и материали, свързани с шампионата - всичко това ще участва в специфичните студийни стратегии, като водещ и общителен хазаин на диалозите с гостите ще бъде бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро, международна и европейска шампионка с ансамбъла Ренета Камберова.

Екипът на Българска национална телевизия, дружно с техническия екип на IMS обезпечават така наречен интернационален сигнал - ще работят за всички малките екрани по света, които имат правото да излъчват международното състезание. Отразяването ще бъде с 9 камери съгласно стандартите на Международната федерация по гимнастика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР