Над 11 килограма канабис откриха при спецоперация в Благоевградско. Над

...
Над 11 килограма канабис откриха при спецоперация в Благоевградско. Над
Коментари Харесай

Над 11 килограма канабис откриха при спецоперация в Благоевградско

Над 11 кг канабис откриха при спецоперация в Благоевградско. Над 11 кг канабис и други опиати са открити при профилирана полицейска интервенция в Благоевградско. На 6 февруари на територията на дирекцията бяха арестувани петима души. В хода на профилираната полицейска интервенция общо на територията на региона са тествани 344 индивида, близо 280 транспортни средства, четири пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи, пет автоморги, шест питейни заведения и 20 търговски обекта.

ОДМВР – Благоевград оповестиха, че при полицейската интервенция

е осъществена инспекция на парцели и прилежащи към него постройки в околност в землището на разложкото село Елешница, населявани от 49-годишен мъж, са открити полиетиленови чували, сложени в пластмасов бидон, съдържащи към 4,7 кг канабис. Проверена е и употребена от мъжа, изоставена вила в друга околност в землището на селото, където в два пластмасови бидона са открити полиетиленови чували, съдържащи общо към 6,6 кг канабис. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

Близо осем грама канабис са открити при инспекция на 30-годишен мъж от санданското село Ласкарево,

открити са и близо 10 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис, в джоб на дреха на 17-годишен юноша от Сандански. При инспекция на малолетен юноша от гърменското село Дъбница е открито завито в станиол бяло прахообразно вещество, което при полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин, с тегло към 0,3 грама.

В Банско, при инспекция на лек автомобил, са открити четири полиетиленови пликчета, съдържащи към четири грама кокаин в дамската чанта на 30-годишна пътничка в автомобила.

Източник: ОДМВР-Благоевград

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР