Начинът, по който всеки от нас приема цветовете изразява и

...
Начинът, по който всеки от нас приема цветовете изразява и
Коментари Харесай

Какви сигнали даваме на околните според цвета на дрехите ни

Начинът, по който всеки от нас приема цветовете показва и страстите, които са скрити вътре в нас. Ако сега сте привлечени от тъкмо избрани цветове, то те могат да ви разкрият много за прочувственото ви положение сега, както и да ви подскажат в какъв стадий от живота си се намирате. Ако подберете верните цветове, то вие ще подобрите освен вашето въодушевление, само че и това на близките.
Жълто
 Какви сигнали даваме на близките съгласно цвета на облеклата ни (Част 1) Какви сигнали даваме на близките съгласно цвета на облеклата ни (Част 1)
Всеки от нас има обичани цветове, които избира да участват в облеклото му. Със сигурност сте забелязали, че в избрани интервали о...
Цветът на Слънцето. Знак на благополучие, оптимизъм, възвишеност и разсъдък. Този цвят демонстрира, че сте изобретателни, щастливи и носите положителното въодушевление със себе си. Ако жълтите облекла доминират в дрешника ви, то вие сте  енергични, витални и обожавате да се смеете. Не пестите старания, с цел да завършите всяко нещо, с което се захванете и то по най-хубавия метод.
Кафяво
Този цвят успокоява. Той даже оказва помощ при разрешаването на непредвидени спорове. Вие знаете какво желаете от живота, само че по-въжното е че знаете по какъв начин да го постигнете. Хората от своя страна ви одобряват като убеден, виновен и благонадежден. Ако желаете нарастване на заплатата си, наложително облечете нещо кафяво. Все отново не прекалявайте – в случай че целият ви тоалет е кафяв, това може да докара до меланхолия.
Синьо
 6 движимости, които е по-добре да купувате втора ръка 6 движимости, които е по-добре да купувате втора ръка
Мнозина считат пазаруването на движимости втора ръка като нещо, което вършат единствено финансово затруднените хора. Истината е, че доста страни...
Хладен и успокоителен цвят. Ако предпочитате сините облекла то вие сте убеден в себе си, предан, образован и миролюбив човек. Сините облекла ви помаган да се чувствате спокойни и да контролирате всяко обстановка. Обичате себе си, без да сте егоисти, само че сте самостоятелни и умни, а длугите обожават да са към вас, тъй като сте фокусирани върху значимото за вас в живота.  
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР