Начинът, по който управляваме емоциите си, може да повлияе на

...
Начинът, по който управляваме емоциите си, може да повлияе на
Коментари Харесай

Пряката връзка между секса и начина по който управляваме емоциите си

Начинът, по който управляваме страстите си, може да повлияе на половото ни предпочитание. Според последно изследване, тези от нас, които са умели в когнитивната преоценка - тактика за контролиране на страстите - имат и нараснало полово предпочитание.
 Грешките в спалнята, които убиват секса
Грешките в спалнята, които убиват секса

Моментално убиват и пристрастеността

Когнитивната преоценка включва смяна на метода, по който мислим за дадена обстановка и я преформулираме по този начин, че за да понижим отрицателните страсти , които може да изпитаме от нея. Например, в случай че някой ни подлага на критика, вместо да се усещаме ядосани или смутени, може да се опитаме да обмислим за какво индивидът против нас ни споделя сходни неща.

Тази дарба може да има и други изгоди , в това число за нашия полов живот . Сексуалното предпочитание е значимо освен за взаимоотношенията, само че и за качеството ни на живот - то може да бъде индикатор за здравето и общото благоденствие.
 Снимка 616598
Доскоро откривателите допускаха, че половото предпочитание зависи главно от външни фактори, като да вземем за пример ултравиолетова светлина и вътрешни като генетиката. Но дълго време бяха подценявани въздействията на обществената и културна среда, изключително във връзка с женската половост, прецизират от IFL Science.

Наскоро извършено изследва дали ръководството на страстите може да предскаже половото предпочитание. Взимат се поради потискането на страстите, когнитивната преоценка и половите задръжки. В опита вземат участие 218 норвежци. Те са най-вече дами сред 18-23 години, необвързани и моногамни. Попълват въпросник, съдържащ демографски въпроси, както и такива, предопределени да оценят полово предпочитание и задръжки.
 Снимка 616599
Анализът на данните разкрива, че когнитивната преоценка ускорява желанието - изключително при дамите, което допуска, че тези с по-голяма податливост да мислят за възприятията си и да ги разпознават, изпитват по-силно полово предпочитание.
 Защо оралният секс покачва риска от рак на гърлото
Защо оралният секс покачва риска от рак на гърлото

И каква е връзката с човешкия папилома вирус

Проучването е лимитирано от дребната си и не изключително разнообразна извадка, което значи, че резултатите не могат да бъдат систематизирани за по-възрастни хора или населяващи други географски региони на света. И въпреки всичко е положена основата на значими заключения за средностатистическия човек - а точно, че половото предпочитание е обвързвано с метода по който управляваме страстите си в всекидневието .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР