Начинът, по който се отнасяте към парите и дори положението

...
Начинът, по който се отнасяте към парите и дори положението
Коментари Харесай

Народни поверия: Как да имате винаги пари в дома си

Начинът, по който се отнасяте към парите и даже ситуацията на метлата в къщата, сочат старите вярвания, може да повлияе на финансовото положение в дома ни.
Има хора, които имат вяра в старите национални вярвания, само че даже и да не вярвате, сигурно тези предания ще ви бъдат забавни. Публикува ги македонският " Република ".
1. Кога да вземете пари назаем и да поискате покачване
Трябва да желаете покачване в сряда. Не давайте пари назаем на другари и познати във вторник. Смята се, че заран би трябвало да давате и вземате заем, тъй като всевъзможни парични интервенции, които правите вечер, водят до опустошение.
2. Заплатата би трябвало да пренощува у дома
За да могат парите, които сте спечелили, да " обикнат " дома ви, в деня, в който получавате заплата, не харчете нито стотинка. Смята се, че цялостното й количество би трябвало да престои една нощ във вашия дом.
3. Какво не се дава на заем на съседите
Не би трябвало да давате назаем самун или сол на съседите си, защото финансовата сигурност може да напусне дома ви.
4. Домашни правила за цялостен бюджет
Пари няма да има, в случай че почиствате трохите с ръка.
5. Кога джобовете ще се изпълнят с пари
Напълнете джобовете на висящите в килера облекла с железни и хартиени пари. Парите не обичат скъсани джобове или копчета.
 10 национални поверия, в които всички имаме вяра 10 национални поверия, в които всички имаме вяра
От епохи съществуват поверия, които са свързани с разнообразни предмети от семейството. Ето някои от тях, които са останали в българскат...
6. Старо вярване за метлите
За да имате пари в къщата, би трябвало да поставите метлата с дръжката надолу.
7. Направете триъгълник от десетолевка
В най-малкото поделение на портфейла си дръжте банкнота от 10 лв. сгъната на триъгълник. В портфейла също би трябвало да има монета за шанс - първите пари, извоювани или получени от добър човек. Не бива да харчите тази монета - това е амулет на финансова сигурност. В противоположен случай парите могат да се ядосат и да не стигнат до ръцете ви.
8. Съхранение на монети
 Зодиите, които ОБОЖАВАТ да изкарват пари Зодиите, които ОБОЖАВАТ да изкарват пари
Парите са едно от нещата, които всички хора желаят да имат допълнително. На някои им се получава. Познавате ли хора, които постоянно имат пари...
Никога не дръжте портфейла си празен, имайте най-малко стотинка в него. Всички пари би трябвало да бъдат обърнати с лицевата част нагоре.
9. Не крадете непознатото благополучие
Парите, извоювани от хазарт, непочтено заработени, открити или скъсани, не носят шанс и затова не би трябвало да ги държите в портфейла си. Споделете ги с бедните или ги похарчете бързо.
10. Пазете огромна банкнота
Трябва да държите една огромна банкнота в къщата или жилището си за една година, която ще се зареди с вашата сила и ще стартира да притегля пари.

Още от ПОЛЕЗНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР