Началото на тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия беше

...
Началото на тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия беше
Коментари Харесай

Комичен момент в Мелбърн: Кой открадна ракетата на Надал по средата на мача?

Началото на тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия беше сложено през миналата нощ, като въпреки и това да беше откриващия ден първия шампионат от Големия шлем за годината, то любопитни обстановки с присъединяване на най-хубавите тенисисти на планетата не липсваха. Именно в такава беше замесен защитаващият първенец Рафаел Надал, който по време на триумфа си от първия кръг против Джак Дрейпър в даден миг остана без ракета на корта.

Случката се разигра още в откриващия сет на дуела, когато по време на почивката при резултат 4:3 в интерес на Матадора той помоли едно от децата грижещи се за топките да вземе ракетата му за наплитане, само че комичният миг се криеше в това, че момчето взе неверната ракета и рекордьорът по " мейджър " титли в първите секунди, осъзнавайки какво е станало, беше очевидно шеговито надъхан, само че в същото време и много комплициран, откакто осъзна, че не може да възобнови играта при по този начин стеклите се условия. В този момент испанецът се обърна към съдията на стола, който изглеждаше също толкоз комплициран, в опит да му изясни обстановката и че за него е невероятно да продължи в този случай:

" Тази (б.р. - показвайки другата ракета до себе си на пейката) е за наплитане, не онази. Трябва ми назад ракетата ми, тази тук не е вярната. Нуждая се от антивибритора ми и всичко, момчето взе ракетата ми. " - разясняваше с усмивка на разположение топ поставеният в шампионата в обръщението си към съдията.

" The ballboy took my racquet "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР