Началникът на полицейското управление на Белград Веселин Милич каза, че

...
Началникът на полицейското управление на Белград Веселин Милич каза, че
Коментари Харесай

Стрелецът от Белград признал, че е психопат, който трябва да се успокои

Началникът на полицейското ръководство на Белград Веселин Милич сподели, че момчето, което стреля в сряда в главното учебно заведение " Владимир Рибникар " признал, че е  " умопобъркан, който би трябвало да се успокои ".

Милич съобщи, че е тинейджърът е " изпратен в здравно заведение за лекуване на малолетни, в наличието на чиновник на Центъра за обществена работа ".

Милич удостовери, че нападателят самичък се е обадил в полицията и ги е уведомил за закононарушението.

" Той съобщи, че е бил налегнат от боязън, суматоха и че му се коствало вярно да се обади в полицията и да алармира. Откакто постъпих в Министерство на вътрешните работи през 1998 година, нито аз, нито който и да е от проверяващите чиновници не сме чували или виждали нещо сходно да се случва в нашата Сърбия и сигурно се надявам, че няма да се повтори “, сподели още той.

По думите му претекстовете за закононарушението са сложни за определяне.

" В диалог, К. К. декларира, че е пренебрегнат от обществото, в което се намира, и че посредством обществения си живот е бил изключен от другарство и игри с другари, и това е довело до неговото решение “, сподели Милич, представен от k1info.rs.

На въпрос дали нападателят е направил четирите коктейла Молотов, открити в чантата му, началникът на полицейското ръководство на град Белград отговори, че момчето не е имало желание да подпали някого.

Той добави, че в последно време се зачестява потреблението на хладно оръжие измежду малолетни.

" Чудят се какви пострадвания да нанесат, доста деца злоупотребяват с това. Затова поискахме да бъдат увеличени глобите за тези неща. Естествено е да има отговорност за това. “, сподели шефът на белградската полиция, предредава Vesti.bg.

Припомняме, че през вчерашния ден 13-годишният възпитаник К.К умъртви осем възпитаници и охранител в ОУ " Владислав Рибникар " в Белград, и рани още шестима възпитаници и преподавател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР