Началникът на отбраната призова да не посяга на мотивацията на

...
Началникът на отбраната призова да не посяга на мотивацията на
Коментари Харесай

Адм. Емил Ефтимов: Два пъти наши изтребители са вдигани под тревога през последните дни

Началникът на защитата прикани да не протяга ръка на мотивацията на армията и да не се вършат внушения​

Два пъти през последните два дни българските Военновъздушни сили са вдигани във въздуха след сигнали от Център на НАТО за съгласуваност на въздушното придвижване, заяви началникът на защитата адмиралЕмил Ефтимов, след гала по предаване от българска страна командването на Многонационалната бойна група на Италия като рамкова страна. Той не разяснява, за какво през днешния ден е вдигнат военен аероплан, предава.

Началникът на защитата адмирал Ефтимов изясни за какво е поискано да бъдат вдигнати българските изтребители: " Имаме 2 привеждания на дежурните изтребители. Единият беше по аероплан, изгубил радиовръзка. Днес имаме друго привеждане, по друга интензивност ".

Адмирал Евтимов разяснява, че упоритостта на командването е при положение на потребност Многонационалната бойна група да се трансформира в бригада. Като част от това предпочитание той още веднъж разяснява, че би трябвало рационализация и възобновяване на военната инфраструктура:

" В момента на източния фланг на НАТО се прави конкуренция за реализиране на военна конструкция – да се основат условия за съдружниците, с цел да могат те при положение на потребност бързо, при подобаващи условия да усилят нашия защитителен капацитет ".

Началникът на защитата прикани да не протяга ръка на мотивацията на армията и да не се вършат внушения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР