Началник на група в „Криминална полиция” в полицейското управление в

...
Началник на група в „Криминална полиция” в полицейското управление в
Коментари Харесай

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РОДНОТО МВР: Полицейски шеф е задържан с кокаин по морето!

Началник на група в „ Криминална полиция” в полицейското ръководство в Айтос е арестуван с кокаин, а различен еднообразен от същото ръководство е задържан с марихуана от сътрудници на Дирекция „ Вътрешна сигурност” в Министерство на вътрешните работи, оповестява Breaking.bg.

Залавянето на двамата служители на реда с опиати става след ареста на пласьори на дрога от Айтос. Операцията е на регионалната полицейска дирекция в Бургас. Те задържали наркопласьорите с прозвищата Качито и Фаик. Следа задържането им дилърите от Айтос пропели, че употребяват протекция от униформени служители на реда, които доставят с опиати.

Така по сигнал е сезирана Дирекция „ Вътрешна сигурност”. Агентите на дирекцията нахлули в кабинета на един от служителите на реда и при обиск там е открита марихуана. Другото корумпирано ченге е арестувано откакто е управлявало кола пияно и дрогирано.

В него е открит кокаин. Арестите са извършени през вчерашния ден и през днешния ден. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест за наркодилърите и корумпираните ченгета. Позовавайки се на чудесно осведомени източници, БургасИНФО оповестява, че става дума за Атанас Димитров, който беше краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на РУП Айтос.

А различен от арестуваните е паметната за нощния живот в града персона – Данчо Качето. В момента Качето към този момент е на независимост и е дружно с приятелката си в Айтос. "Не съм арестуван, към този миг не мога да разясня. Може да е имало инспекция, само че не съм арестуван, другояче няма по какъв начин да Ви подвигна телефона ", сподели Атанас Димитров пред БургасИНФО.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР