На Ясен Радев се падна честта да открие българското участие

...
На Ясен Радев се падна честта да открие българското участие
Коментари Харесай

Ясен Радев открива българското участие на европейското

На Ясен Радев се падна достойнството да открие българското присъединяване на международното състезание по бокс за младежи и девойки в Киелце, Полша. Европейският първенец ще се качи първи от националите ни на кръга, като това ще се случи в мач №4 от следобедната сесия през днешния ден на шампионата.

Родният гений ще се изправи против индиеца Викаш в категория до 52 кг. 

Два мача ще се проведат по-късно на кръг Б, в категория до 64 кг. Красимир Джуров също ще стартира присъединяване си на международното състезание. Европейският отличник ще срещне представителя на Молдова Стефан Возняковски. На кръг А, в последния дуел от следобедната стратегия, Георги Стоев (91 кг) ще боксира с Вишал Гупта (Индия). 

Във вечерната сесия ще има още един мач с българско присъединяване. Единствената ни представителка при девойките – Ана-Мария Дялова (57 кг) ще се изправи против тайландката Панида Кавканхун във втория мач на кръг В, като сесията там стартира в 19:00 часа.

Останалите български боксьори – Радослав Росенов (60 кг), Уилиам Чолов (75 кг) и Златин Илчев (+91 кг) ще започват своето присъединяване в идващите дни. На шампионата на планетата са записани общо 414 боксьори от 52 страни. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР