На всички ни е ясно, че в основата на отслабването

...
На всички ни е ясно, че в основата на отслабването
Коментари Харесай

Железни метли, акупунктура - ето кои са най-странните, но ефективни методи за отслабване

На всички ни е ясно, че в основата на отслабването стои физическата интензивност и придържането към правилата на здравословното хранене. Доброто въодушевление и позитивните страсти пък могат в допълнение да ни попомгнат за постигането на добра форма. И колкото по-малко стрес и по-малко сладкиши и тестени произведения, толкоз по-добре. Днес обаче взехме решение да ви срещнем с четири не толкоз известни практики, които ще ви оказват помощ да намалите обиколката на талията си и да се отървете от непотребните килограми.

Те са показани в уеб страницата Wday.ru от четирима специалисти - Ярослав Лукомски (създател на авторския способ за биоенергийна промяна на тялото "Разговор с тялото "), Ксения Черная (Диетолог и сертифициран натуропат), Наталия Правдина (експерт по Фън Шуй и създател на на бестселъра „ Еликсирът на младостта. Тайната рецепта вечно млад ") и Ата Келли (лекар по интегративна медицина).



Масаж с стоманени метли

Масажът с дребни метлички е вековна техника. Полезен е за организма като цяло, както и ефикасен за намаляване. Масажът с тях възстановява лимфния поток и придава тонус на мускулите и кожата. Метлите имат подмладяващ резултат както на локално равнище, по този начин и на цялото тяло - всичко зависи от вашето предпочитание и от уменията на специалиста. Важно: една или две сесии не са задоволителни, за най-благоприятен резултат би трябвало да преминете курс на масаж.

Су Джок

Су Джок е един от клоновете на акупунктурата: в превод от корейски су е четка, джок - крайник. Практиката, надлежно, е да се влияе върху тези елементи на тялото. Трябва да се означи, че човек може независимо да приложи техниката, като е усвоил главните способи, защото върху дланите и стъпалата има проекции на всички органи и елементи на тялото. Как да се отървете от наднорменото тегло благодарение на античния способ? Всичко е напълно просто - би трябвало да научите избрани точки на ръцете и тялото и да действате върху тях всекидневно. Практикуването на Су Джок има позитивен резултат върху активността на храносмилателната система и процесите на кръвообращение в тялото, а също по този начин понижава апетита. Ако приказваме за намаляване, ще отнеме повече време, в сравнение с да вземем за пример за облекчение на главоболие. Но с готовност и неизменност резултатът е сигурен!



Забележка: Можете да употребявате разнообразни принадлежности, с цел да повлияете на точките. Това могат да бъдат листенца и стъбла на растения, клончета, семена, иглолистни игли. Трябва да практикувате Су Джок под наблюдението на способен експерт.

Акупунктура

Акупунктурата е лековит способ в китайската медицина. Възможно ли е да отслабнем с този способ? Теоретично: да. Но на процедура всичко зависи от доста фактори. Има доста аргументи за наднорменото тегло: генетика, хормони, стрес, метаболитни нарушавания, метод на живот... И преди да отговорите на въпроса „ по какъв начин да отслабна с акупунктура “, първо би трябвало да разберете какво е довело до увеличение на тежестта ви. Като цяло това е доста мощна техника. При вярно приложение задейства всички системи на тялото като цяло и го лекува. Постепенно тялото стартира да работи по-добре и да се освобождава от непотребните килограми единствено.

Дишането

Дишането е източник на О2, както и на сила. Активното дишане подтиква всички процеси в тялото ни, а допълнено благодарение на специфични придвижвания оказва помощ сполучливо в битката с наднорменото тегло. Правилното дишане е дейно на първо място за чревната флора, подтиква перисталтиката, работи с вътрешните мускули. Ако комбинирате ритмичните придвижвания на ръцете, краката, тялото със същото ритмично дишане, това ще усъвършенства кръвообращението и работата на сърцето, ще укрепи мускулите, ще способства за гъвкавостта на тялото и здравината на ставите.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР