На всички ни е приятно да ни правят от време

...
На всички ни е приятно да ни правят от време
Коментари Харесай

Стига вече с това „Изглеждаш страхотно!“

На всички ни е прелестно да ни вършат понякога по някой и различен комплимент, както и ние да споделяме на другите благи думи. Но замисляли ли сте се в миналото какъв брой постоянно вашите похвали се основават само на външния тип? Искам да поговорим за нефизическите похвали, които хората изричат рядко. Вярвам, че в случай че изместим фокуса си от физическия образ към неповторимите качества, които всеки от нас има, можем да изградим по-съзнателно общество, което признава освен тялото, само че и душата и духа на индивида.

Какво не е наред с комплиментите, които са свързани с външния тип

Разбира се, няма нищо неприятно във физическите похвали. Коя жена не се радва на спонтанното „ Изглеждаш ужасно! “ от устата на своя брачен партньор или сътрудник. Проблемът поражда, когато стартираме да имаме вяра, че външният ни тип е най-важният ни признак като жена и главният ни израз на женственост.
Не знам за вас, само че за мен не е никакво удивление, в случай че се възторгват единствено от това по какъв начин наподобявам. Това е обективирането, с него ми се демонстрира, че духовните и интелектуалните ми качества са маловажни и личността ми се свежда до равнището на физическия ми външен тип. Можем да погледнем едно украшение и да кажем, че е красиво. Да забележим масичка за кафе и да си помислим, че тя е сладка, и това да е всичко. Някои хора даже назовават ​​колите си „ секси “.
Нека не забравяме, че хората сме комплицирани същества с безчет пластове от причудливи елементи и нюанси, качества и прекарвания. „ Изглеждаш ужасно! “ не е никакъв комплимент... Уви, дамите са научени да се радват първосигнално на вниманието на мъжете. Мъжете са научени, че дамите би трябвало да се ласкаят от тяхното внимание. Дори в съзнателната общественост някои дами биват обективизирани освен от мъжете. Самите те свеждат личната си образност до телесните си контури. Описват себе си с термините „ полово изложение “ или „ полова независимост “, без да осъзнават, че това също е „ полово обективиране “. Сексуалната сила няма нищо общо с вашето физическо тяло. Вие не освобождавате тази сила, като показвате голи елементи от тялото си, а по-скоро я хабите.
Ние сме многоизмерни същества и нашето физическо лъчение е освен най-плътната форма на изложение, която имаме, само че и най-преходната във времето. Като пробуждащи се осъзнати същества, които желаят да вземат участие изцяло в разгръщането на личната си духовна еволюция, дано изместим фокуса върху по-висшите изрази на женствеността, без, несъмнено, да омаловажаваме и физическата си форма.

Бъдете смяната

Не упреквам мъжете, че виждат дамите по избран метод, и назад – не осъждам дамите, че виждат телата си като принадлежности за привличане на внимание. Всъщност не е толкоз значимо кой и за какво го е почнал. Но вие можете да сте този или тази, който или която стартира да трансформира тази вероятност.
Без значение дали сте мъж или жена, започнете да употребявате нефизически похвали, с цел да привлечете вниманието на хората към други качества, вместо единствено върху физическия образ. Като вършиме нефизически похвали, им помагате да разпознаят своята духовна природа, сила и вибрациите, които излъчват. Имаме късмет да поставим началото на огромната смяна в груповото схващане.
Не знам за вас, само че аз персонално бих предпочела някой от тези похвали, в сравнение с „ изглеждаш красива “ или „ толкоз си секси “.

Кажете й...кажете му...

Светът има потребност от повече хора като теб.Вдъхновяваш ме.Обичам метода, по който гледаш на света.Лесно е да бъда себе си към теб.Успяваш да извадиш най-хубавото в мен.Възхищавам се на твоята неприкритост.Светът би бил по-добро място, в случай че всеки имаше грам от твоето съчувствие.Имаш красива душа.Начинът, по който подкрепяш и служиш на другите, е толкоз въодушевяващ.Ти ме вдъхновяваш да бъда по-добър човек.Гордея се с теб.Постоянно се изучавам от теб.Някой ден в действителност ще промениш света.Очевидно е, че си вложил/а доста работа в това.Твоята добрина е красива.Никога не се изтощавам да съм към теб.Имам възприятието, че мога да ти кажа всичко.Ти си добър другар.Винаги се усещам ужасно след диалог с теб.Толкова си добър/ра в творчеството.Твоята светлина свети толкоз блестящо.Възхищавам се по какъв начин отстояваш убежденията си.Ти си безоблачен лъч.Очарователно е когато показваш уязвимост, толкоз си автентичен/на.Имаш невероятни отзивчиви умения.Възхищавам се на честността ти.Винаги ме караш да се усещам видян/а, чут/а и разбран/а.Харесва ми, че следваш сърцето си.Ти си един от най-смелите хора, които познавам.Ти връщаш вярата ми в човечеството.Винаги приказваш с деликатност.Обичам твоята убеденост.Възхищавам се на твоята самостоятелност. Времето, което прекарваме дружно, значи доста за мен.Страстта ти е заразителна.Обичам метода, по който работи мозъкът ти.Възхищавам се на твоята честност.Винаги даваш най-хубавия съвет.Съвременното общество ни е научило да ценим чисто физическите/материалните неща. Предизвикателство е да започнете да виждате околните си оттатък физическите им контури и да ги възприемате в светлината на други полезности. Моля се хората да спрат да харчат хиляди долари за пластични интервенции и скъпи облекла единствено с цел да привлекат вниманието и да стартират да влагат силата си в развиването на качествата, които ще ги приближат до Божественото.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР