На вратата застава от , който записа суха мрежа на

...
На вратата застава от , който записа суха мрежа на
Коментари Харесай

Отборът на кръга в efbet Лига

На вратата застава от, който записа " суха мрежа " на стадион " " в столицата и сподели положително взаимоотношение с бранителите пред него. Десен бек в символичния отбор е от " моряците ", който донесе успеха на хората на Илиан Илиев в " Надежда ".
17  Локомотив (София) - Черно море
В средата на отбраната слагаме двама опитни футболисти - от и от, като двамата са с доста положителни статистически индикатори и способстваха за успехите на тимовете си.

В халфовата линия място намира бразилецът, който се регистрира с гол и асистенция при сполучливия старт на в шампионата - безапелационното 3:0 над. също се подрежда в междинното звено. Новото попълнение на 1948 навъртя сериозен километраж и свърши доста работа в полузащитата на " алените " при успеха над с 1:0 в.
24  Спартак (Варна) - Славия
Националът, към който се завъртяха трансферни клюки, също се остаряла доста и тормозеше непрестанно защитата на на " Коритото ". Капитанът на е третият човек в междинната зона.
21  ЦСКА - София - Арда
Напред изборът наподобява повече от безапелационен. Нападателят на - София изригна с хеттрик в мрежата на, зарадва феновете на стадион " Българска войска " и поведе колоната при голмайсторите в шампионата.
33  Локомотив (Пловдив) - Пирин 2:1
Звездата на също започва стремително сезона - гол, асистенция и няколко технични осъществявания против на " Лаута ".

Място по другото крило печели от 1948, който се раздаде оптимално за отбора на Любослав Пенев и донесе невъзмутимо дългочаканата от " алените " победа над.

Автори: Филип Друмчев, Денислав Денчев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР