На влизане в сградата на Висшия съдебен съвет новият правосъден

...
На влизане в сградата на Висшия съдебен съвет новият правосъден
Коментари Харесай

Иван Гешев посрещна с цветя Надежда Йорданова, тя очаква да обсъдят условията за неговата оставка

На влизане в постройката на Висшия правосъден съвет новият правосъден министър Надежда Йорданова се обърна към основния прокурор Иван Гешев с думите: "Пожелавам Ви да си носите отговорността постоянно, а когато би трябвало, и да обсъдим изискванията за Вашата оставка ". Това стана откакто Гешев ѝ сервира букет с цветя, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Не се тормозете,

ще обсъдим всички въпроси в полза на българските жители, този се колебая, че е забавен ",

отговори Иван Гешев. Йорданова му отвърна, че хората са на противоположното мнение. "Олигарсите са вероятно ", сподели Гешев.

При поднасянето на букета Гешев пожела на Надежда Йорданова триумф и взаимна работа със правосъдната власт в името на българските жители.

Правосъдният министър разяснява пред медиите, че

чака стенограмата от съвещанието на прокурорската гилдия , която през вчерашния ден отхвърли да се занимава с настояването за формиране на дисциплинарно произвеждане против основния прокурор .

Предложението бе направено от предходно управление на министерството, само че кадровиците през вчерашния ден взеха решение, че не прокурорската гилдия е способена да се заеме с проблема. Министърът на правораздаването няма да се откаже от тезата, че би трябвало да се носи отговорност, когато би трябвало, уточни още Йорданова и дефинира метода, по който се придвижва преписката, като чудноват. Според нея това е следващ случай, в който от Висш съдебен съвет считат, че са некомпетентни, само че разискват проблем.

Тя чака във Висш съдебен съвет да има "трима смели " ,

които да се самосезират по обява в медиите от през вчерашния ден, които касаят основния прокурор Иван Гешев. В нея се твърди, че предприемач е желал подпомагане от Гешев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР