На учредителното събрание не присъства Пламен Моллов, както и самият

...
На учредителното събрание не присъства Пламен Моллов, както и самият
Коментари Харесай

Български възход се учреди с отлюспени и отлюспили се

На учредителното заседание не участва Пламен Моллов, както и самият Стефан Янев разгласи, откакто избухна абсурда със записа, в който Моллов предлага рушвет на шефа на БАБХ Христо Даскалов.

Самият Моллов, откакто записът стана обществен, изчезна от общественото пространство, не се яви в отрасловата комисия по корупцията в Народно събрание на изслешване, където беше поканен, и даде единствено едно. По думите му в случай че го поканят в идната седмица, ще се отзове на апела на депутатите.
 Депутати желаят Министерство на вътрешните работи да докара Пламен Моллов да опише за подкупа
Депутати желаят Министерство на вътрешните работи да докара Пламен Моллов да опише за подкупа

Пламен Моллов е в отпуск до края на месеца

Минути преди учредяването на партията и един от най-близките съратници на Стефан Янев и при започване на кабинета Петков Ралица Симеонова излезе и с пост във фейсбук , с който изяснява неналичието си на учредителното заседание. Тя афишира, че се отдръпва от плана от отговорност към жителите и електората.

" Обещах да не неистина и да не спекулирам с доверието на хората, които ми имат вяра. " Според Ралица Симеонова главният проблем на новата групировка е кадровият и той не й наподобява решим към днешна дата.

" Формацията е обект на нездравословен интерес и се цялостни със странни партийни парчета и компрометирани персони . Кадровите решения са доста значими, тъй като в последна сметка концепциите се осъществят от хора. Ето за какво, реших, че няма по какъв начин да бъда част от този план, посредством който аз, в персонално качество, не мога да извърша главния си ангажимент , т.е. не мога да подсигурявам, че няма да бъдете излъгани и предадени за следващ път. "

Една птичка пролет не прави, нито две, нито три...

Тя благодари на " свестните хора ", с които е работила и с които се е пробвала да вкара качество и свястно наличие в този план. За страдание, не сме сериозна маса. Все отново поисквам триумф и нека последователно форматът да се почисти от плявата , да стане витален и да способства за положителното на България. Аз пък ще се веселя на свободата да показвам намерено гражданската си позиция, както е било постоянно до момента.
 Стефан Янев учреди „ Български напредък “, подготвен за предварителните избори
Стефан Янев учреди „ Български напредък “, подготвен за предварителните избори

На конгреса участваха над 800 делегати от цялата страна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР