На туристите, пристигащи в Гърция това лято, ще бъдат правени

...
На туристите, пристигащи в Гърция това лято, ще бъдат правени
Коментари Харесай

На пристигащите в Гърция туристи ще бъдат правени тестове за коронвирус

На туристите, идващи в Гърция това лято, ще бъдат правени проби за ковид, заяви довечера гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис, който показа проекта на държавното управление за рестартиране на стопанската система и подкрепяне на туризма, заяви телевизия Скай.

Мицотакис съобщи, че туристическият сезон ще стартира на 15 юни, когато ще могат да отворят сезонните хотели. От 1 юли последователно ще бъдат възобновени и директните полети от чужбина, сподели гръцкият министър председател.

"Мостовият проект ", както го дефинира министър председателят, се отнася до ограничения в региона на поддръжката на работещите, на стопанската система и на туризма. В обръщението си Кириакос Мицотакис разгласи пакет от стопански ограничения на стойност от 17 милиарда евро, които са предопределени както за понижаване на данъчните ставки, по този начин и за даване на ликвидност на предприятията, оповестява осведомителният уебсайт in.gr.

С новият пакет от ограничения общата стойност на държавната намеса поради ковид доближава до 24 милиарда евро, съобщи Скай
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР