На този запис няма нито една дума, зад която не

...
На този запис няма нито една дума, зад която не
Коментари Харесай

Асен Василев: Заставам зад думите си в записа

„ На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал. Видях, че са рязани мои изявления като това за координиране на службата и за държавната администрация. Казвал съм това по площадите пред гласоподавателите “, съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев във връзка на изтеклите записи от съвещанието на „ Промяната “.

„ Цялата мелодрама може би е за да се извадали някакво преимущество в договарянията с ГЕРБ, само че оторизиран е Денков “, загатна позицията си Василев. Той съобщи, че сме щели да чуем от идващия запис, в случай че бъде пуснат неговата позиция дали трябвало да има отстъпки в договарянията. „ Ако отстъпките са за топене, не би трябвало да се вършат “.

Асен Василев съобщи още, че не бил забавен Радостин Василев, тъй като той е очаквал офанзива против това държавно управление, „ има доста мощни ползи то да не се състои “. Продължи да декларира, че в случай че записът не било изминал от техен член е щяло да се случи от някоя „ жълта медия “ – „ Службите се занимават с интриги “. По думите му е обикновено тези предопределение да бъдат утвърдени от партньорските ни служби, които били точно в посолствата. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР