На този фон военните действия продължават. Окупаторите изтеглят войските си

...
На този фон военните действия продължават. Окупаторите изтеглят войските си
Коментари Харесай

Украйна и Русия напреднаха в преговорите, войната взема своите жертви

На този декор военните дейности не престават. Окупаторите изтеглят войските си от Киевска и Черниговска област и ускоряват дейностите си на изток, оповестяват украински източници.

През нощта съветските сили са обстрелвали жилищни региони в Луганска област, има жертви, горското стопанство гори. Ракетна офанзива против Николаев е унищожила изцяло Областната администрация, починали са трима души. В резултат на ракетен удар против Харков един човек е погубен, седем са ранени.

В Ирпен съветските военни са умъртвили родителите на основния диригент на Лвовската опера. В Чернигов при обстрел е убито и следващото дете - 10-годишния наследник на украински рекордьор в маратона. Много съветски танкове са изоставени, затънали в украинските ниви.

На заседание съветският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че „ специфичната интервенция е приключила сполучливо “ и в този момент съветските сили ще се съсредоточат върху „ освобождението на Донбас “, заяви theins.ru. Според Шойгу в интервенцията ще вземат участие 134 500 военнослужещи – по-малко от декларираните първоначално 150...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР